Kedvezményes árakért írjon nekünk!

infokatonaklima.hu

Vagy hívjon minket! 06-30/727-3689

Klíma karbantartás (Árak a leírásban)

A felszerelt és üzembe helyezett készülékek karbantartását évente kétszer tavasszal és ősszel szükséges elvégezni!
Ha egészségesen akar klímát használni, ha nem akar több áramot fizetni, ha szeret egészséges környezetben élni, és ha szeretné, hogy megmaradjon a készülék garanciája, akkor érdemes szakemberre bízni ezt a feladatot is.

Kedvezményes árakért írjon nekünk vagy hívjon minket!

Részletek

Áraink

  • 1 gép esetén: 20 000 Ft.
  • 2 - 3 gépig: 18 000 Ft. / db.
  • 4 - 6 gépig: 17 000 Ft. / db.
  • 7 gép felett kérjen egyedi árajánlatot!

 

A karbantartás során a beltéri egységet mosózsákos technológiával átmossuk majd ezt követően fertőtlenítjük. Ez a technológia az egyedüli amely valóban képes megtisztítani a beltéri egység hőcserélőjét, ventilátorát és csepptálcáját. Mi nem hiszünk a különböző spray-el befujkálásos módszerekben.

A tisztításhoz kizárólag a Deep Clean klíma tisztítót, a fertőtlenítéshez a Deep Infect fertőtlenítőt használjuk. 

 

 

A klímakészülék üzemeltetése során nagy mennyiségű levegő áramlik át a hőcserélőn, ami levegőből különböző szennyeződéseket hoz magával. Ezek a szennyeződések idővel lerakódhatnak a hőcserélőnk felületén, ami károsítja a berendezést és annak optimális működését.Ezért ha egészséges környezetben kíván élni,a karbantartást mindig végeztesse el szakemberrel és így megmarad a készülék garanciája is.

Az elhanyagolt, nem szakszerűen és a kellő rendszerességgel tisztított split klíma beltéri egységek belső felületén, ventillátorán, csepptálcájában lerakódott szennyeződésen a párás, sötét környezetben kialakulnak a baktérium, gomba, penész, stb. telepek, melyek a készülék elindításakor, működésekor a helyiség levegőjébe juttatják a kórokozók hadát, majd onnan szemünkbe, orrunkba tüdőnkbe jutva olyan légúti betegségek kialakulásának kockázatát növelik, mint az allergia, asztma, legionellózis, stb.

A split klíma szakszerű tisztítása megakadályozza, hogy a készülékben egyébként legtöbbször ideális életkörülményekre lelő mikroorganizmusok megtelepedjenek, elszaporodjanak, és a berendezések által folyamatosan keringetésre kerüljenek agyagcseréjük melléktermékeivel együtt a beltéri levegőben. A legelterjedtebb (penész)gomba fajok (aspergillus, penicillum) mellett baktériumok is megjelennek a beltéri egységek hűtőbordáin kialakuló vékony filmrétegen, illetve csepegővíz-tálcán. A legismertebb, kifejezetten a légkondicionálókhoz köthető baktériumtörzs a legionella, amely atípusos tüdőgyulladást okozhat.

A KARBANTARTÁS FÁZISAI:

- Beltéri egység mosása, fertőtlenítése mosózsákos technológiával.
- Kültéri egység tisztítása, nyomás mérése
- Hollander csatlakozók utánhúzása
- Elektromos egységek átvizsgálása, csatlakozók utánhúzása

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!