Kedvezményes árakért írjon nekünk!

infokatonaklima.hu

Vagy hívjon minket! 06-30/727-3689

Klímavásárlás menete

Klímavásárlás végfelhasználóként (magánszemély vagy cég)

 

Első lépésben válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb készüléket. Amennyiben nem biztos a dolgában, keressen minket és szívesen segítünk a választásban.

Ezután rendelje meg a készüléket és válassza ki a kívánt fizetési módot. Utánvétes fizetés esetében, a megrendelés összegét a futárszolgálat munkatársánál tudja kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. Banki átutalásos fizetés esetében a fizetési oldalon megjelölt bankszámlaszámra tudja elutalni az összeget. A banki átutalásos fizetések feldolgozási ideje maximum 24 óra de általában 1-2 órán belül már könyveljük is az összeget. Amennyiben díjbekérőre van szüksége az utaláshoz, kérjük, hogy jelezze nekünk. A sikeres megrendelést követően, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonos elérhetőségén keresztül, hogy egyeztessük a kiszállítás időpontját. A kiszállítás, a megrendeléstől számítva átlagosan 3-4 munkanap.

Hűtőközeggel előtöltött és telepítést igénylő készülékek esetében, a hatályos jogszabályok értelmében, Önnek mint végfelhasználónak nyilatkoznia kell arról, hogy a megvásárolt készüléket megfelelően képzett és arra jogosult szakemberrel fogja telepíttetni. Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy a kiszállításkor a futárszolgálat munkatársa vinni fog magával egy nyomtatványt, amit Önnek ki kell töltenie és aláírnia. A készüléket ezt követően adja át Önnek a futár. Az aláírt dokumentumot cégünk 5 évig köteles megőrizni de azt semmilyen formában nem használjuk fel.

A kiszállított készülék csomagolásában megtalálja a forgalmazói adatokkal kitöltött jótállási jegyet valamint telepítői nyilatkozatot amelyet a telepítést végző szakembernek kell kitöltenie és aláírnia a telepítéskor.